JURIDISCHE INFORMATIE

UITGEVER, VERANTWOORDELIJK VOOR INHOUD:

Henkell & Co. Sektkellerei KG
Biebricher Allee 142
D-65187 Wiesbaden

Contactgegevens::
Telefoon: 0611/63-0
Telefax: 0611/63104
E-Mail: info [at] batida [dot] de

Ondernemingsregister:
Wiesbaden District Court, HRA 4770

BTW-identificatienummer:
DE 213 089 937

Management:
Dr. Andreas Brokemper
Eberhard Benz
Frank van Fürden

CONCEPT, ONTWERP EN TECHNISCHE REALISATIE:

ARTUS interactive GmbH

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (ODR). Dit platform is beschikbaar op ec.europa.eu/consumers/odr/.

Henkell & Co. Sektkellerei KG is noch verplicht noch bereid om deel te nemen aan geschillenbeslechting voor een consumentenbemiddelingsraad.

COPYRIGHT

Copyright 2017 Henkell & Co. Sektkellerei KG. Alle rechten voorbehouden.
De volledige inhoud (teksten, afbeeldingen, grafische weergaven, grafische ontwerpen en lay-out, enz.) van deze website van Henkell & Co. Sektkellerei KG is beschermd door copyright en andere wetgeving. Deze juridische bescherming geldt ook voor databanken en gelijkaardige voorzieningen. De inhoud van deze website mag in geen enkele vorm gebruikt worden buiten het goedgekeurde gebruik van deze website en de daaruit voortvloeiende wettelijke beperkingen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Henkell & Co. Sektkellerei KG, en in het bijzonder mag deze inhoud niet worden gereproduceerd, doorgestuurd, hergebruikt, overgedragen, opgeslagen, gewijzigd, verspreid, gebruikt door of toegankelijk gemaakt voor derden.

MERKEN, PRODUCTVERPAKKING, BEDRIJFSLETTERING

Merken, productkenmerken, logotypes, logo's en afbeeldingen op deze website kunnen beschermd zijn door het merkenrecht en andere beschermende wetgeving ten gunste van Henkell & Co. Sektkellerei KG, haar gelieerde ondernemingen en, voor zover aangegeven, ten gunste van andere bedrijven, en om deze reden mogen ze in geen enkele vorm worden gebruikt buiten het beoogde gebruik van deze website en de daaruit voortvloeiende wettelijke beperkingen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Henkell & Co. Sektkellerei KG.

AANSPRAKELIJKHEID

De inhoud van deze website werd met grote zorg samengesteld en wordt voortdurend volgens dezelfde normen aangevuld en geactualiseerd. Niettemin kan er geen garantie worden gegeven dat deze correct, volledig of up-to-date is.