Batida Pina Colada Marmelade

Mangaroca
Batida de Côco
Pina colada confituur

Heerlijk op een luie zondag!

ELEGANT, SAPPIG

INGREDIËNTEN

  • 12 CL MANGAROCA BATIDA DE CÔCO
  • 5 CL RUM
  • 1 GROTE ANANAS
  • 40 G GEMALEN KOKOSNOOT
  • 10 CL VERS SINAASAPPELSAP
  • 150 G KRISTALSUIKER
  • 1 PAKJE GELFIX (3:1) GELEISUIKER VOOR 1000 G FRUIT

AAN DE SLAG!

Snijd de ananas in kleine blokjes en voeg deze samen het sinaasappelsap en de gemalen kokosnoot in een pan. Roer er nu 2 eetlepels kristalsuiker door en breng aan de kook op een matig vuur. Blijf roeren! Voeg nu de rest van de kristalruiker en de geleisuiker toe en laat 2 minuten verder koken. Blijf nog steeds roeren! Als laatste, voeg je er de Mangaroca Batida de Côco aan toe en laat het 3 minuten opstijven. Bewaar de confituur in een leuke pot met schroefdeksel en sluit hem stevig. Na 5 minuten onderste boven afkoelen in koud water kan je genieten van je homemade confituur!

ANDERE MANGAROCA BATIDA DE CÔCO RECEPTEN

Batida Kirsch Muffins

Mangaroca
Batida de Côco

Kersenmuffins

Recept
Batida On The Rocks

Mangaroca
Batida de Côco

on the Rocks

Recept