Batida Sheaboter met kokosnoot

Mangaroca
Batida de Côco
Sheaboter met kokosnoot

100% huisbereide crème voor een zijdezachte huid

ELEGANT, ROMIG

INGREDIËNTEN

  • 100 G KOKOSOLIE
  • 100 G AMANDELOLIE
  • 230 G SHEABOTER
  • LUCHTDICHTE GLAZEN POTTEN

AAN DE SLAG!

VERWARM DE KOKOSOLIE, DE AMANDELOLIE EN DE SHEABOTER AU BAIN-MARIE. ROER AF EN TOE. HAAL HET MENGSEL VAN HET VUUR EN LAAT AFKOELEN IN DE KOELKAST. WANNEER DE CRÈME IS AFGEKOELD, KUN JE ER ETHERISCHE OLIËN AAN toevoegen voor een lekker geurtje. Meng vervolgens nog eens met de handmixer om een romig mengsel te verkrijgen en bewaar het in luchtdichte glazen potten.

ANDERE MANGAROCA BATIDA DE CÔCO RECEPTEN

Batida Kirsch Muffins

Mangaroca
Batida de Côco

Kersenmuffins

Recept
Batida Kirsch

Mangaroca
Batida de Côco

Cherry

Recept