Batida Bosbessenlolly’s

Mangaroca
Batida de Côco
Bosbessenlolly’s

ONZE OVERHEERLIJKE IJSLOLLY’S VOOR OP HET STRAND

ELEGANT, FRUITIG, LAAG IN ALCOHOLGEHALTE

INGREDIËNTEN

  • 15-20 CL MANGAROCA BATIDA DE CÔCO
  • 36 CL KOKOSMELK
  • 2 EETLEPELS ESDOORNSIROOP
  • 1 VANILLESTOKJE
  • 190 G VERSE BOSBESSEN

AAN DE SLAG!

MENG DE MANGAROCA BATIDA DE CÔCO, DE KOKOSMELK EN DE ESDOORNSIROOP IN EEN KOM, SAMEN MET DE VANILLEZAADJES. VOEG DE BOSBESSEN TOE EN BLIJF ROEREN TOTDAT ZE GOED IN DE MENGELING ZIJN OPGENOMEN. 

DOE DE MENGELING IN DE IJSVORMPJES, STEEK ER STOKJES IN EN LAAT ZE MINSTENS 5 UUR INVRIEZEN.

ANDERE MANGAROCA BATIDA DE CÔCO RECEPTEN

Batida Ice Cubes

Mangaroca
Batida de Côco

IJsblokjes

Recept
Batida Sunrise

Mangaroca
Batida de Côco

Sunrise

Recept