Batida Kersenmuffins

Mangaroca
Batida de Côco
Kersenmuffins

ONZE MUFFINS OM IEMAND GELUKKIG MEE TE MAKEN

ELEGANT, ZOET, ALCOHOLARM

INGREDIËNTEN

  • 1 GLAS ZURE KERSEN
  • 250 G BLOEM
  • 200 G KOKOSSCHILFERS
  • ½ ZAKJE BAKPOEDER
  • 1 THEELEPEL BAKSODA
  • 1 THEELEPEL ZOUT
  • 110 G SUIKER
  • ½ ZAKJE VANILLESUIKER
  • 150 G WITTE CHOCOLADESCHILFERS
  • 120 G GESMOLTEN BOTER
  • 85 G KWARK
  • 120 G ZURE ROOM
  • 1 VERS EI
  • 25 CL MANGAROCA BATIDA DE CÔCO

AAN DE SLAG!

MENG ALLE DROGE INGREDIËNTEN SAMEN IN EEN KOM (BLOEM, KOKOSSCHILFERS, BAKPOEDER, BAKSODA, ZOUT, SUIKER, VANILLESUIKER, WITTE CHOCOLADE). 
ROER DE VLOEIBARE INGREDIËNTEN (BOTER, KWARK, ZURE ROOM, EI, MANGAROCA BATIDA DE CÔCO) TOT EEN ROMIG MENGSEL.

VOEG NU HET DROGE MENGSEL TOE AAN HET VLOEIBARE MENGSEL EN MENG ER DE UITGELEKTE KERSEN DOOR. 
DOE HET DEEG IN DE MUFFINVORMEN EN LAAT 25-30 MINUTEN BAKKEN OP 180 ºC. 
STUUR ALVAST EEN BERICHTJE NAAR JE BFF’S OM ZE UIT TE NODIGEN OP JE MUFFINFEESTJE!

ANDERE MANGAROCA BATIDA DE CÔCO RECEPTEN

Mangaroca
Batida de Côco

Passion

Recept
Batida Kirsch

Mangaroca
Batida de Côco

Cherry

Recept