Batida Frambozenlolly’s

Mangaroca
Batida de Côco
Frambozenlolly’s

ONZE ZOMERSE IJSLOLLY VOOR AAN HET ZWEMBAD

ELEGANT, FRUITIG, LAAG ALCOHOLGEHALTE

INGREDIËNTEN

  • 15 à 20 CL MANGAROCA BATIDA DE CÔCO
  • 5 CL MELK
  • 20 CL VERSE ROOM
  • 3 EETLEPELS KRISTALSUIKER
  • 1 EETLEPEL GEMALEN KOKOSNOOT
  • 1 HANDVOL VERSE FRAMBOZEN

AAN DE SLAG!

Meng alle ingrediënten in een kom en laat ze 20min. mengen in een ijsmachine. Doe de mix in leuke ijsvormpjes en plaats er ook een stokje in. Les ze minstens 3 uur in de diepvriezer. Indien je geen ijsmachine hebt, dan je de ijsvormpjes vullen met het vloeibare mengsel en ze een dag in de diepvriezer bewaren. Laat de zomer beginnen!

ANDERE MANGAROCA BATIDA DE CÔCO RECEPTEN

Batida Blue

Mangaroca
Batida de Côco

Blue

Recept
Batida Kokos-Butterkuchen

Mangaroca
Batida de Côco

Kokosbotercake

Recept